Vlag mag uit - InsEur

Go to content
NIEUWS – 4 OKTOBER 2014

DE VLAG MAG UIT
5 jaar op rij in de prijzen gevallen als één van de voordeligste verzekeringen!
Uit een onderzoek van MoneyView, vermeld in de telegraaf van 16 augustus 2014, komt Polisvoormij heel positief naar voren als aanbieder van voordelige polissen.
Wij behaalden bij onze autoverzekering niet alleen de 5-sterren ranking bij prijs voor onze Allrisk producten, maar ook voor onze WA-Plus en WA- extra producten. Onze prijzenkast is goed gevuld:
Wij kunnen deze voordeligste premies bieden aan onze klanten, omdat we gekozen hebben om geen grote reclame campagnes op TV, radio en in de krant te profileren, maar deze kosten te besparen om zo onze klanten en potentiele klanten een lagere premie te kunnen bieden als onze concurrenten.
Voordelig én geweldige service, dat kan
We zijn niet alleen scherp geprijsd, we bieden ook een volledig aanbod aan producten, zoals auto, huis, aansprakelijkheid, inboedel, opstal, ongevallen verzekeringen. We houden we het persoonlijke gevoel vast van een kleine maatschappij, zodat u als klant zich geen een nummer voelt. Onze organisatie bestaat uit 15 personen waardoor we u nog kennen en collega’s elkaar snel kunnen vinden.

Klanten herkennen dit. Zo schreven zij reacties;
C. J. uit Amsterdam zegt op 14 mei 2014:
vind de persoonlijke aandacht, de snelheid van reageren en het meedenken erg goed.. Ook een gunstige prijs. Tot nu toe ben ik heel positief gestemd over PolisvoorMij.

Gerwin J. uit Hierden zegt op 25 september 2014:
Ik ben bij Polisvoormij al enkele jaren verzekerd voor mijn WA-verzekering. Ondanks dat ik (gelukkig) nog geen schade heb gehad met mijn auto heb ik de service als zeer prettig ervaren. Het mailverkeer verloopt vrij vlot en zo was bijvoorbeeld het overzetten van de verzekering naar mijn nieuwe auto zo gepiept. Vaak is er al binnen een uur een reactie op mijn vraag of opmerking en dit kunnen toch weinig bedrijven evenaren wat mij betreft. Kortom, dik tevreden over de service van PolisVoorMij en een pluim voor zijn medewerkers!


Dus om een lang verhaal kort te maken:
-       Voordelige premies
-       Professionele en snelle afhandeling van schade en vragen
-       Laagdrempelig en persoonlijke aandacht
-       Klantvriendelijk

Dat maakt "polisvoormij"dé polis voor u!
Back to content